Assess
Assess

Assess tajvanska kompanija i istoimeni brend sa preko 30 godina iskustva u proizvodnji glava i drugih delova za bicikle. Ova kompanija ima fabrike u Tajvanu i u nekoliko kineskih gradova koje proizvode preko 10 miliona čeličnih i aluminijumskih glava za bicikle godišnje kako bi mogle zadovoljiti potrebe tržišta od preko 30 zemalja širom sveta.

CST
CST

CST je svetski poznati brend za gume, kineske kompanije koja važi za najvećeg proizvođača guma za bicikle na svetu. CST uključuje širok spektar spoljnih i unutrašnjih guma za bicikle, motocikle, automobile, terenska vozila, radna vozila i slično, koje se distribuiraju u više os 150 zemalja širom sveta. Proizvodnja je skoncentrisana u tri fabrike u Kini koje se mogu pohvaliti najsavremenijom i inovativnom tehnologijom sa jakim naglaskom na kvalitet. Kompanija se pridržava najstrožih međunarodnih standarda kvaliteta i zaštite životne sredine.

Velo
Velo

Velosteel je češka kompanija koja se preko 26.godina bavi proizvodnjom i prodajom glava i delova za glave za bicikle kontraše, pod istoimenim brendom.

Shimano
Shimano

SHIMANO je kompanija osnovana u Japanu, pre više od 100 godina i svetski je lider u proizvodnji i prodaji visokokvalitetnih delova i dodataka za sve vrste bicikala. Shimano je sa ponosom nasledio tradicionalnu tehnologiju obrade metala razvijenu u Sakiju (Japan) i vremenom je transormisao u najsavremeniju tehnologiju, svaka nova ideja stvara novi standard kvaliteta i performansi u Shimanu. Reč je o multinacionalnoj kompaniji koja ima preko 40 svojih filijala širom sveta, fabrike u Japanu, Kini, Maleziji, Filipinima i Singapuru, kako bi opslužila ogromno tržište Evrope, Azije i Amerike.

VIT COMP
VIT COMP

VITcomp je registrovana trgovačka marka koju je razvila kompanija Venera Bike, pod punim nazivom Venera Inovation Team Components, a u cilju postizanja garancije kvaliteta, prepoznatljivosti i diferenciranja na tržištu bicikala za rezervne delove i opremu. Svi proizvodi brenda VITComp garantuju kupcu visok kvalitet, prepoznatljivost i kredibilitet.

Visitor
Visitor

Premium brend naše ponude bicikala je nazvan VISITOR. Reč je o biciklama sa kvalitetnim komponentama renomiranih svetskih proizvođača, koji su pažljivo ukomponovani u naše bicikle i koji im daju izdržljivost, snagu i durabilnost. Ovaj premium brend je namenjen svim ljubiteljima biciklizma koji traže kvalitet. Visitor bicikle sa svojim performansama su namenjene svima onima koji se poluprofesionalno bave biciklizmom i svim ljubiteljima “hiking”-a. Brend Visitor je naš ponos, osmišljen težnjom da izvuče maksimum iz svakog bicikla. Vozite dalje, pronađite nove rute ili jednostavno učinite svoj život lakšim uz Visitor Bike.

BELLELLI
BELLELLI

Bellelli je italijanska kompanija i predstavlja jednog od najvećih evropskih proizvođača dečijih sedišta za bicikle i dodataka za bicikle. Osnovni cilj kompanije je da sačini proizvod koji će osigurati kvalitet, bezbednost i udobnost od najranijeg detinjstva, stoga, svi njihovi proizvodi su sertifikovani od strane posebnog akreditacionog tela iz Nemačke, TÜV SÜD, jednog od najstrožih i najautoritativnijih tela u ovoj oblasti, a koje je specijalizovano za procenu, validaciju i sertifikaciju sistema menadžmenta iz domena upravljanja: kvalitetom, životnom sredinom i zdravljem i bezbednošću.

BONTRAGER
BONTRAGER

Bontrager, poznati američki brend koji je preko 40 godina prisutan na tržištu, predstavlja sinonim za kvalitetnu biciklističku opremu, komponente i dodatke. Bontrager proizvodi su dizajnirani da poboljšaju udobnost i performanse svakog bicikla i samo iskustvo vožnje.

EUROFENDER
EUROFENDER

Eurofender je italijanska kompanija, osnovana 2009.godine, koja je specijalizovana za dizajniranje i proizvodnju modernih, ručno izrađenih blatobrana, za vožnju po mokrim i blatnjavim putevima. Ovi blatobrani su kvalitetni, lagani, efikasni i dostupni u raznim bojama sa svim potrebnim dodacima.

FEIMIN
FEIMIN

Feimin je brend kineske kompanije koja postoji na tržištu već skoro 30 godina i koja je specijalizovana za proizvodnju pedala za sve vrste bicikala, ulažući napore u obezbeđenju zaštite životne sredine, pružajući kvalitetan i konkurentan proizvod.

GIYO
GIYO

Giyo je tajvanski brend proizvođača koji ima više od 15 godina iskustva u proizvodnji različitih podnih, mini, udarnih i ostalih pumpi, a čiji je kapacitet oko 4 miliona komada pumpi godišnje.

RABE
RABE

Rabe je brend za pakne i kočione pločice i sl. za bicikle, kineske kompanije koja se bavi proizvodnjom proizvoda od plastike i gume na prednjim viljuškama za bicikle. U prerađivačkoj i proizvodnoj industriji proizvoda od plastike i gume, ova kompanija je oduvek bila pionir, promovišući industrijske standarde.

HERRMANS
HERRMANS

Herrmans je kompanija sa sedištem u Finskoj, gde je i osnovana davne 1959. Godine. Danas, ova kompanija ima i podružnice širom sveta (Nemačka, SAD, Brazil, Kina i Tajvan), a poznata je u svetu biciklizma jer se bavi dizajniranjem argonomskih ručki za bicikle, svetala i katadioptera, lancobrana, kao i ostalih delova za industriju bicikala. Kompanijina misija je da kontinuirano poboljšava performanse proizvoda, dok minimizira uticaj svojih operacija i proizvoda na životnu sredinu, te su njihovi proizvodi svi sertifikovani u skladu sa standardima ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001.

KMC
KMC

KMC je tajvanski brend, poznat u celom svetu, lanaca za različite tipove bicikala. Kompanija je u poslednje četiri decenije toliko narasla da prodaje svoje proizvode u preko 150 zemalja širom sveta, na taj način, postajući važna karika u globalnoj industriji bicikala.

MARS ONE
MARS ONE

Mars One je brend tajvanske kompanije Cian Fa Pipe Industry Co. koja se već punih 37 godina bavi proizvodnjom širokim spektrom kućišta kablova i unutrašnjih žica za kočnice i menjače. Na svetskom tržištu su poznati kao kompanija koja se ističe po stalnim inovacijama proizvoda, njihovom kvalitetu po zahtevima kupca, kao i razumnoj ceni. Poslednjih godina rade na unapređenju svog poslovanja u pogledu inovacija u domenu proizvodnje motocikala, sportske opreme, medicinske opreme i različitih vrsta industrijskih kućišta i kablova

Mitas
Mitas

Mitas je evropski brend spoljnih i unutrašnjih guma za sve vrste bicikala, kompanije Rubena iz Češke. Ova kompanija ima dugu tradiciju proizvodnje i obrade tehničke gume, još od pre II svetskog rata.

MONTE GRAPPA
MONTE GRAPPA

Selle Monte Grappa je italijanski proizvođač visokokvalitetnih sedišta za bicikle brenda Selle BMG i pribora za bicikle. Ova kompanija postoji na evropskom tržištu preko 50 godina i prepoznatljiva je po svom trendi dizajnu, tradiciji izrade, visokokvalitetnim materijalima, inovacijama i kvalitetu ručno rađenih proizvoda. Ova kompanija je pažljiva prema potrebama tržišta i nastavlja da ulaže u razvoj i istraživanje novih materijala i dizajna kako bi osigurala maksimalnu udobnost i performanse, a sve u cilju lake i bezbedne vožnje za bicikliste.

MOTIP
MOTIP

MOTIP je poznati holandski brend velikog spektra visokokvalitetnih proizvoda za održavanje koji su namenjeni trkačkim, kros i brdskim biciklima, koji postoji na svetskom tržištu vež 60 godina. Ova jedinstvena paleta proizvoda se sastoji od specifičnih sprejeva za lance, maziva sa veoma malo viskoznosti, posebno efikasnog sredstva za čišćenje lanaca, proizvoda za održavanje koji brzo deluju i odbijaju prljavštinu, kao i jedinstvenih sredstava odn. masti koje obezbeđuju glatku montažu i sprečavaju zaglavljivanje i/ili blokiranje korodiranih delova.

OLONA
OLONA

Olona je italijanska kompanija, sa tradicijom od preko 65 godina, čija je proizvodnja, u početku bila koncentrisana samo na nogare za bicikle, da bi se took vremena asortiman proširio i na proizvodnju točkića za dečije bicikle, stalke, ručke i aksesoare.

QEPAE
QEPAE

Qepae je brend kineske kompanije koja je specijalizovana za proizvodnju sportske opreme, pre svega, sportskih rukavica. Reč je o poznatom brendu rukavica od neoprena, koje su neklizajuće, vodootporne i vrlo udobne.

Roto
Roto

ROTO, italijanska kompanija istoimenog i prepoznatljivog brenda, sa tradicijom preko 50 godina u svetu biciklizma. Roto nudi čitav niz inovativnih proizvoda za bicikl: flaše, bidone za vodu, držače bidona, korpe za bicikl, blatobrane, lancobrane, paktregere, stalke za bicikle, ručke i trake za volan, kao i druge delove i profesionalnu opremu za bicikl uz garanciju strogo proizvedenih proizvoda u Italiji.

TRAYAL
TRAYAL

Trayal je srpska kompanija za proizvodnju pneumatika za bicikle, motocikle, traktore i ostalo, sa dugom i bogatom tradacijom. Pneumatici kompanije Trayal poseduju sertifikate kvaliteta ISO 9001:2008 koju je izdala prestižna Nemačka kuća TÜV.

Sigma
Sigma

Sigma je nemački brend, sa tradicijom dugom preko četrdeset godina, koji se zalaže za originalnost u oblasti biciklističkih računara (brzinomera) i predstavlja jedan od vodećih svetskih brendova u oblasti novih tehnologija i inovacija biciklističkih komponenata, nosive tehnologije i aplikacija, kao i drugih dodataka.

SUNTOUR
SUNTOUR

SR Suntour kompanija je osnovana 2011 godine, i od tada se trude da poboljšaju potrošačevo iskustvo i satisfakciju kroz stalne inovacije i unapređenja svojih proizvoda. Osnivači kompanije su i sami pasionirani biciklisti i žele svojim proizvodima da obezbede pomoć i drugim entuzijastima u biciklizmu. Njihove vile, sa pogonom visokih performansi, su poznate u celom svetu.

Vdo
Vdo

VDO je nemački brend poznat u automobilskoj industriji, a u svetu biciklizma je zauzeo svoje mesto jednog od najboljih i najpremijum računara za biciklizam širom sveta. Ono što brzinomere ovog brenda izdvaja od ostalih je: pouzdanost, kvalitet, jednostavnost upotrebe, kao i vrhunska proizvodnja. VDO brzinomer predstavlja jedan od najlakših računara za instaliranje na tržištu.

Venssini
Venssini

Brend VENSSINI – nekad su najjednostavnija rešenja, često i najbolja. Ovaj brend bicikla predstavlja nižu cenovna kategoriju bicikli koja je osmišljena za sve one kojima je bicikla užitak i potreba. Predstavlja idealan odnos funkcionalnosti i cene. Ovi bicikli su svestrani, dizajnirani da izdrže i brže vožnje, putovanja na posao i šoping, ali i da pređu i mnogo “zimskih” kilometara. Sa “Venssinijem” možete započeti svoje biciklističko putovanje po pristupačnim cenama.

VENZO
VENZO

Venzo je svetski poznati brend biciklističke opreme i aksesoara, tajvanske kompanije koja je sa preko 35 godina profesionalnog iskustva izrasla u jednu od najvećih fabrika, a koja snabdeva biciklističkom opremom preko 40 različitih zemalja, širom sveta.

WELLGO
WELLGO

Wellgo je tajvanski brend, duge tradicije, specijalizovan za proizvodnju komponenti za bicikle, pre svega pedala. Reč je o svetski poznaom brendu, samim tim što 80% proizvodnje vrhunskih pedala za bicikle se pravi na jednom mestu – u fabrici Wellgo u Tajvanu.

BIKE HAND
BIKE HAND

Bike Hand je brend istoimene tajvanske kompanije koja proizvodi alate specifične za biciklizam širom sveta, sa tradicijom od 35 godina. Jedan je od vodećih proizvođača srednje klase alata i opreme za bicikle, a njihova posvećenost razvoju i inovacijama je učinila da Bike Hand bude jedan od lidera u posedovanju brojnih patenata inovativnih alata i opreme za biciklizam širom sveta

Explorer
Explorer

EXPLORER je naš najprodavaniji brend bicikala. Pažljivo je dizajniran i osmišljen kroz idealan odnos performansi, cene i kvaliteta. Namenjen je svim rekreativcima i ljubiteljima biciklizma. Bicikli brenda Explorer su osmišljeni kao pametno rešenje za urbanu mobilnost koja će lako ući u vaš život, tako da ćete se pitati kako ste ikada uspevali bez njega.

Cassini Wheels
Cassini Wheels

Cassini Wheels je relativno mlada kompanija koja postoji na tržištu nepunih 10 godina i koja je specijalizovana za proizvodnju visokokvalitetnih aluminijumski obručeva različitih dimenzija i profila.

BCCN
BCCN

BCCN je brend proizvoda kineske kompanije koja je specijalizovana za proizvodnju i prodaju delova za bicikle, pre svega: stalke, trenažere, nosače bicikala, nogare, pedale i slično… U početku je kompanija bila fokusirana isključivo na kinesko tržište, da bi u poslednjih deset godina bila aktivna i prepoznata i na tržištima ostatka Azije, Amerike i Evrope.

KAIWEI
KAIWEI

Kaiwei je relativno mlad kineski brend širokog spektra proizvoda i delova u biciklizamu. Kompanija poseduje evropski BSCI sertifikat, međunarodni TÜV sertifikat, a u isto vreme su proizvodi brenda Kaiwei prošli i sertifikat ISO 9001:2015. Kaiwei brend delova i komponenti za bicikle, se može pohvaliti sa stabilnim i pouzdanim kvalitetom proizvoda koji se prodaje širom sveta.

POWER
POWER

Power je kineska kompanija koja je razvila brendove Radius i Power, a specijalizovana je za sistem pouzdanih kočnica i menjača sa tradicijom dugom od preko 20 godina. Sa godišnjim kapacitetom od preko 10 miliona sistema menjača i kočnica, zadovoljavaju potrebe tržišta na nekoliko kontinenata. Svi njihovi proizvodi zadovoljavaju standarde kvaliteta ISO 9001.

GOLDEN KEY
GOLDEN KEY

Golden Key je kineski brend proizvoda iz serije širokog spektra brava, posebno, brava za bicikle i motocikle, koji postoji na tržištu poslednjih 20 godina. Ovaj brend je poznat po tome što kupcima pruža najzadovoljavajuća rešenja njihovih potreba za bravama, sa prednostima inovativnog i prilagođenog dizajna , kao i maksimalne vrednosti.

THUMBS UP
THUMBS UP

Thumbs Up je poznat brend tajvanske kompanije čiji se proizvodi mogu primenjivati na sve gume različitih vozila. Thumbs up lepkovi su neophodni i vrlo cenjeni u biciklizmu, a predstavljaju, na neki način, industriju zelene tehnologije.

TIP-TOP
TIP-TOP

Tip Top Rema je nemačka kompanija koja je sa svojim visokokvalitetnim proizvodima stekla međunarodnu reputaciju tokom više decenija. Reč je o globalnom, sistemskom provajderu proizvoda za popravku guma, ali i u oblasti tehnologije obrade i transporta. Ova kompanija se može pohvaliti globalnom servisnom mrežom i nudi širok spektar polimernih proizvoda, gumenih obloga, lepkova i premaza.

THUN
THUN

Thun je nemačka kompanija sa tradicijom od preko 100 godina u proizvodnji komponenti za bicikle. Zahvaljujući svojoj superiornoj tehnologiji u proizvodnji monoblokova, ova kompanija prodaje svoje proizvode širom sveta, tako da je tokom godina postala lider na svetskom tržištu.

VELOSTEEL
VELOSTEEL

Velosteel je češka kompanija koja se preko 26.godina bavi proizvodnjom i prodajom glava i delova za glave za bicikle kontraše, pod istoimenim brendom.

BEE PUMP
BEE PUMP

Bee je brend široke palete visokokvalitetnih pumpi i delova, proizvedenih po međunarodnim standardima, kineske kompanije Zhufeng Inflator Co., koja predstavlja profesionalno, savremeno preduzeće, koje integriše dizajn, proizvodnju i marketing od samog svog osnivanja. Kompanija se može pohvaliti naprednom proizvodnom opremom, bogatom tehničkom snagom, inovativnošću i kompletnim sistemom kvaliteta koji je izuzetno prepoznat na tržištima Evrope i Amerike.

HTP
HTP

HTP Design je italijanski brend koji je lansiran na tržište 1998.godine i koji proizvodi sedišta za decu visoke klase, dizajnirana da se montiraju na bicikl. HTP design već dugi niz godina snabdeva tržište proizvodima proizvedenim plastičnim kalupom zahvaljujući pouzdanoj i fleksibilnoj proizvodnji livenja plastike i teži da udovolji stalno rastućem tržištu i obezbedi visokokvalitetne performanse.

Zuzum
Zuzum

Zuzum je kanadski premium brend naše ponude dečijih bicikala. Reč je o dečijim biciklama sa kvalitetnim komponentama renomiranih svetskih proizvođača, koje su pažljivo ukomponovane u ove bicikle i koje garantuju komfornu i sigurnu vožnju. Zuzum dečiji bicikl smo razvili u cilju da omogućimo svakom detetu da njegovo prvo biciklističko iskustvo bude nezaboravno, uzbudljivo, udobno i bezbedno. To je inovativan brend, osmišljen sa težnjom da raste sa decom i da omogućava lako, intuitivno i bezbedno učenje prvih “koraka” u vožnji biciklom, a kasnije, da pruži celokupni doživljaj avanture na dva točka!

Veneco
Veneco

-