Inovacioni Centar

Veličine točkova na mountainbike biciklama

Mi stvaramo trendove.  Iz godine u godinu dokazujemo da smo na pravom putu i da smo lideri na tržištu bicikala. Razlikujemo se od konkurencije.
Scout Venera bicikle se ističu što po dizajnu, obliku, raznolikosti boja, kao i po bogatstvu ponuđene opreme, a naposletku i cenovnoj klasi.

U 2015 godini nudimo impozantnih 190 modela SCOUT VENERA bicikala, od toga blizu 70 noviteta , u više izvedbi različite opreme (hidraulični ili mehanički disk, 21, 24 ili 27brzina, 26”, 27.5” ili 29” obruči itd). Svi modeli su detaljno analizirani, testirani i prilagođeni zahtevima i potrebama modernog potrošača. Svaki kupac može da bude siguran da sve bicikle isporučujemo pod strogom kontrolom kvaliteta.

Vođeni pozitivnim iskustvima iz prošlosti, na modele SCOUT VENERA u još većem procentu montiramo kvalitetne delove proverenih poznatih brendova kao sto su: CST gume, SHIMANO menjači, ručice menjača i kočnica i račne, Radius kočnice, KMC lanci, THUN monoblokovi, SUNTOUR amortizer vile, Joytech glave, MONTE GRAPPA sedišta, Italijanski blatobrani i pregršt Tajvanskih delova.

Kuriozitet predstavljaju totalno redizajnirani modeli LOWLAND , na kojima je podignuta udobnost na viši nivo sa Italijanskim sedištima u boji rama, Herrmans ručkama kao i izuzetno niskim ramom kod modela 28”, a dodatni detalj čine nalepnice na blatobranima. Iz navedene porodice bicikala ističemo veliki “comeback” dobro poznatog Lowland Pony 20”!

Najprodavaniji modeli Master, Hammer, Hunter, Blade, Proclassic se pojavljuju u pojačanom proširenom sastavu, vrlo modernih boja, a od ove godine isporučuju se sa kvalitetnim italijanskim sedistima Monte grappa.

Popularan model Family je pojačan sa još jednim divnim modelom na kojem se ističu prelepa nalepnice šarenih boja, a celokupan utisak upotpunjuju italijansko sedište, CST gume i prednja pletena korpa, a to sve u boji rama. Sve u svemu jedan prelep model.

Na kraju ne smemo, a da ne spomenemo i naše elitne modele Gravity, Sub Zero, Zero, nov model Zero X sa 27,5” točkovima i još širim mufom i šoljicom volana, Explosion, Big. A tu je i Freedom, popularan model, a sada model namenjen za devojčice!

Sve u svemu pred nama još jedna sezona puna izazova. Znamo da ćemo zajedničkim snagama i sa puno entuzijazma i ljubavi prema biciklima i biciklizmu uspeti da pobedimo sva iskušenja . Mi, celi tim Venerabike-a, ćemo sve učiniti da Vam olakšamo i povećamo prodaju, i to tako što smo povećali ponudu, kvalitet svake bicikle koja napusti našu firmu će biti bez kompromisno kontrolisan čime će se Vaš posao u mnogome olakšati i poboljšati.

logotipi venera bike brendova

U 2015 godini smo u mogućnosti da Vam ponudimo čak 36 nova modela, od ukupno 82 modela iz popularne Explorer serije.

Trudili smo se da Vaše sugestije i primedbe vezano za izbor i dizajn boja maksimalno uzmemo u obzir, a samim tim i da povećamo zadovoljstvo krajnjih kupaca koji koriste naše proizvode. Iz tog razloga smo se hrabro poigrali sa širokom paletom veselih i živih boja što će omogućiti da se u Vašim prodavnicama naše bicikle istaknu u moru ponude bicikala konkurentskih firmi jednoličnih i monotonih boja.

Ponuda je obogaćena i sa modelom Elite Man od 29”, zatim 15 modela sa prednjim diskom, a čak 14 modela sa duplim diskom! Tu bismo istakli dečije modele Rhino sa duplim diskom i Spark20” sa prednjim diskom.

Kod većine modela koristili smo CST gume, GT ili Hermans ručke, Power menjače i ručice menjača kao i Tri diamond račne. Kod modela Clasic, North I Vortex montirani su komplet Shimano menjači.

Verujemo da je pred nama još jedna uspešna godina, ali smo i svesni da bez Vas nećemo uspeti. Zato, i dalje računamo na svaku vašu dobronamernu kritiku, predlog ili savet, sve u cilju da zajedno budemo još bolji.